HR Opgaver

Mangler du hjælp til HR opgaver?
Flies HR specialiserer sig i alle joblivets faser og vi står klar til, at hjælpe jer. Hos Flies HR har vi mange års erfaring med blandt andet rekruttering, rådgivning, outplacement, lederudvikling, test samt seminar.
 
Vi hjælper dagligt virksomheder i både Grønland og Danmark og står også klar til, at hjælpe jer. Skriv en mail på mail@flieshr.dk og vi vil ringe jer op hurtigst muligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.